Hoe werkt een escape room?Slecht weer op komst? Een escape room is de ideale manier om met het gezin, vrienden of collega's je band te versterken. In dit interactief spel word je in een kamer opgesloten met een groep mensen. De deelnemers moeten met behulp van sleutels, codes en aanwijzingen de kamer(s) binnen een bepaalde tijd proberen te verlaten. 

Samen los je puzzels en raadsels op, en beland je in ruimtes die volledig zijn ingericht in het thema. Zo kan je je onderdompelen in een mysterieuze moordzaak, of ben jij de gevangene die zich moet proberen bevrijden à la Casa de Papel. Elke escape room is anders, maar plezier gegarandeerd. 

Door steeds meer hints op te lossen kom je verder in het verhaal en gaan er bijvoorbeeld letterlijk deuren open naar andere ruimtes. Maar natuurlijk is het mogelijk dat je al eens vast komt te zitten, hierbij helpen onze trouwe game masters je terug op weg. Want een goede hint kan ervoor zorgen dat je anders naar een puzzel gaat kijken.

Je bent misschien gewend om spelletjes tegen elkaar te spelen, maar in een escape room speel je net samen. Door samen te werken, duidelijk te communiceren, creatief én logisch na te denken kunnen jullie wel eens de sleutel naar de uitgang ontvangen. 

Een escape room is voor jong en oud en kan in veel gevallen vanaf twee personen gespeeld worden. Maar, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij klaar om samen met je team te ontsnappen uit een spannende escape room?

Met de activiteiten van Action Valley laat je het kind in jezelf los. Bevrijd jezelf uit een tactische escape room, of elimineer tegenstanders tijdens een competitief spelletje paintball, lasershooting of airsoft. Tot slot kan je je van je meest atletische kant laten zien tijdens onze highland games. 

Maak een afspraak