Catering

Catering

Catering is beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen, terwijl BBQ arrangementen vanaf 20 personen worden aangeboden.

Boek Nu

Ontbijtkoeken

Heerlijke warme ontbijtkoeken.
Gebakken in onze eigen keuken! 

Boek Nu

Zoet ontbijt

Ervaar een heerlijk zoet ontbijt met een assortiment van 10 verleidelijke lekkernijen, waaronder koffie, plat- of bruiswater, mini-croissants, mini-chocoladebroodjes, mini-rozijnenkoeken, een assortiment van 3 soorten cupcakes en een mix van 4 soorten donuts. Voor andere dranken naar keuze kunnen gasten deze tegen betaling afhalen aan de toog.

Boek Nu

Uitgebreid broodjes assortiment

Verken een uitgebreide selectie van broodjes, inclusief belegde stokbroden, wraps, sandwiches en een verscheidenheid aan luxe broodjes. Onze stokbroden worden vers belegd en gesneden in wit en grijs, we bieden een mix van verschillende soorten wraps, belegde sandwiches en luxe broodjes in zowel ronde als vierkante vormen, verkrijgbaar in zowel bruin als wit.

Boek Nu

Koud luxe buffet

Ervaar een luxueus koud buffet met een selectie van tomaat-grijze garnalen, gebakken kip, licht gestoomde zalmfilet, parmaham met meloen, gevulde eitjes met tonijn, varkensgebraad, gevulde kalkoenrollade, gebakken scampi's en gerookte forelfilets. Deze menu wordt geserveerd met stokbrood of mini sandwiches, huisgemaakte aardappelsalade, pastasalade, boontjes, witte kool met wortel, komkommersalade, cocktailsaus en tartaar.

Boek Nu

Thais Buffet

Ontdek ons Thaise buffet, bereid met zorg in onze eigen keuken. Proef van onze Pad Thai Scampi met noedels, scampi, ei, sojascheuten, lente-ui en pad thai saus. Geniet ook van onze Chicken Cashew met kip, witte rijst, wortelen, paprika, lente-ui en sojasaus, en van onze Red Curry Beef met zoete aardappel, paprika, ui, biefstuk, kokosmelk, rode curry en witte rijst.

Boek Nu

Pasta Buffet (2 soorten)

Geniet van ons pasta buffet met een keuze uit 2 soorten pasta. Ontdek onze spirelli met kip, spekjes en basilicum, samen met overheerlijke cannelloni. Kaas en brood zijn inbegrepen. Let op! De pasta soorten kunnen variëren.

Boek Nu

Pasta Buffet (3 soorten)

Ontdek ons Pasta Buffet met een selectie van 3 verrukkelijke soorten pasta. Proef onze Penne Asian Pesto met spekjes, prei, champignons en gedroogde tomaten, onze Spirelli met kip, spekjes en basilicum, en heerlijke Cannelloni. Geniet van brood en kaas die zijn inbegrepen. Let op! De pasta soorten kunnen variëren.

Boek Nu

Pasta Buffet (4 soorten)

Ervaar ons Pasta Buffet met een keuze uit 4 heerlijke pasta's. Ontdek onze Penne Asian Pesto met spekjes, prei, champignons en gedroogde tomaten, Spirelli met kip, spekjes en basilicum, Cannelloni, en Linguini met scampi. Geniet van het inbegrepen brood en kaas. Let op! De pasta soorten kunnen variëren.

Boek Nu

Barbecue Buffet

Ontdek een diversiteit van 15 barbecue menu's waaruit u kunt kiezen.

Boek Nu

Dessert Buffet

Kies uw favoriete dessert uit een selectie van drie opties: woudvruchtenmousse, tiramisu of chocolademousse.
​​​​​​​Gelieven bij de opmerkingen uw keuze uit één van de drie soorten desserten te vermelden.

Boek Nu