Over ons

Over ons

Action creates motivation

Plan een onvergetelijke dag bij Action Valley

Teambuilding? Vrienden- of familieweekend? Vrijgezellen? Vergaderruimte nodig? Action Valley is dé place to be!

Plezier gegarandeert

Op onze toplocatie kan je je amuseren met de activiteiten van Kickcity, BattleKart en Play City.

Lekker hapje eten

Laadt je energie weer op met wat lekker eten. Je kan in onze cafetaria terecht, maar voor grote groepen voorzien we ook catering.

Kickcity

Laat je verrassen door de nieuwste VR Games en speel tegen of met elkaar ... of zelfs tegen teams over de hele wereld. Verkies je toch de echte wereld? Indoor of genieten in de buitenlucht? Kleiduifschieten, bijlen werpen, bubble foot en zelfs menselijke tafelvoetbal.

Gewoon met je vrienden, collega's of voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest ... Het kan allemaal bij Kickcity!

BattleKart

BattleKart is een uniek en ultra-innovatief concept, waarbij technologie garant staat voor maximaal plezier. Een mix van videogames, augmented reality en elektrisch karten die je ongekende sensatie laat beleven.

Een concept om te ontdekken met vrienden, familie of collega’s!

Play City

Ontwaak je innerlijke Indiana Jones en spoor een belangrijk artefact op voordat het in handen van de Nazi's valt. Of ben jij de stoere piraat die Jack Sparrow helpt ontsnappen uit de handen van de gevaarlijke Davy Jones?

Kom samen met je vrienden of collega's ontsnappen uit één van onze escape rooms! Of maak kennis met onze andere team building activiteiten.

Catering

Wil je graag nagenieten na een dagje Action Valley? Kom dan gerust gezellig tafelen! Onze catering voorziet ontbijt en lunch, maar je kan ook kiezen voor een pastabuffet of een Thais buffet. En wat dacht je van een dessertbuffet om af te sluiten? 

​​​​​​​Lekker smullen gegarandeert! Op voorhand reserveren verplicht.

Cafetaria

Action Valley beschikt over een moderne cafetaria.
Wil je graag voor, tijdens of na je activiteit nog genieten van een klein hapje of een drankje? Dan staan wij voor u klaar!