Contact

Contacteer Ons

Grootste evenementen bedrijf

Action Valley is het grootste samenwerkingsverband tussen event-bedrijven in België en Nederland. Als organisator beschikken wij over verschillende binnen- en buitenterreinen die volledig in orde zijn met een wettelijke milieuvergunning. 

Professionele begeleiding

Door onze klanten te begeleiden met vakmanschap en vriendelijkheid creëren we een hechte band met de spelers voor een onvergetelijke ervaring.

Vrijgezellen

Onze expertise met vrijgezellenfeestjes maakt ons tot één van de meest gekozen uitjes voor de vrijgezellen. Door in te spelen op de noden van onze klanten en spelers maken wij een memorabele dag voor de vrijgezel en zijn/haar begeleiders.

Teambuilding

Action Valley biedt de mogelijkheid om de spelervaring zo echt mogelijk te maken. We gaan van simpele missies tot op maat gemaakte scenario’s. Daarnaast bieden we nog andere activiteiten om de teamspirit meer te bevorderen. 

Scholen

Wij bieden uitdagende, actieve en avontuurlijke schoolsport-/ontmoetingsdagen aan op maat van jouw leerlingen. We passen onze activiteiten aan volgens de leeftijd van de kinderen of jongeren.  

Kinderen en verjaardagen

Wil je een memorabele activiteit boeken voor jouw (jarig) kind? Kies uit een van de activiteiten van Action Valley en verwen je kroost. Wij stellen onze brasserie en catering ter beschikking met uiteraard een lekkere verjaardagstaart.