Airsoft

€ 35 / pp
Prijs
 1 à 2 uur
Duur
8-70
Aantal personen
outdoor
Locatie
85%
Intensiteit

Prijs geldig bij reservatie van ten minste 5 activiteiten of sloten, bekijk de prijstabel.

be ready for glory

Adem in, adem uit. Focus en blijf gefocust. Zorg dat je niet gezien wordt, neem een sprint en val niet. Herlaad je wapen, neem je positie in en haal je tegenstander neer. Wat er ook gebeurt, zorg dat je niet geraakt wordt. Stel je strategie samen en neem je positie in. Win stap voor stap terrein. Be ready for Glory, dit is airsoft.

militaire simulatie

Airsoft is een nieuwe militaire simulatie waarbij replica's van echte vuurwapens gebruikt worden. Deze airsoftreplica's zijn gelukkig geen echte wapens en je kunt ze ook nooit omvormen tot echte vuurwapens.

Net als bij paintball strijden er teams tegen elkaar. Het idee van airsoft is om zo realistisch mogelijk een echte strijd na te spelen. Dat maakt het spel niet alleen realistisch, maar ook nog eens erg intens. 

De projectielen die worden afgeschoten zijn kleine balletjes van 6 mm. Dit zijn enkel Belgisch goedgekeurde bb's. Ben je als eerste geraakt? Geen paniek, want je kan elk spel terug meespelen tot het einde. Er bestaan verschillende speltypes zodat er voldoende variatie is zoals Capture The Flag en Last Men Standing.

2 formules

Je hebt de keuze uit twee airsoft formules.

 • Warzone
  1:5h speelplezier met 600bb’s voor € 35

 • Battlefield
  2:5h speelplezier met 850bb’s voor € 45
Rookbommen, speciale wapens en bullet shields zijn aan een extra toelage te verkrijgen.

over airsoft

inhoud pakket

    
 • Masker+ wapen + propere leger overall
 • Keuze uit verschillende replica wapens: Ak-47, G36, M4 (volgens beschikbaarheid)
 • Flesje met 600 bb’s
 • Professioneel begeleiding
 • Verschillende game scenario’s 
 • Gratis gebruik van douches
 • Privéterrein (= wij mixen geen groepen)
contacteer ons

spelen maar

Voor wie is Airsoft?

Als teambuilding

Airsoft is een geweldige activiteit als teambuilding voor bedrijven, verenigingen en clubs. En met de verschillende speltypes speel je niet enkel met, maar ook tegen elkaar.

Met vrienden en familie

Wil je gewoon eens lekker uit te bol gaan met je vrienden of familie? Kom naar Play City. Een onvergetelijk vrijgezellenfeest, een verjaardag vieren, ... er is geen reden gek genoeg om je eens helemaal te laten gaan.