Lasershooting

Lasershooting

Een spannend hi-tech spel voor iedereen die houdt van spanning, sensatie en plezier.

reserveer nu
vanaf € 15 / pp
Prijs
 12 tot 60 min
Duur
6-40
Aantal personen
indoor/outdoor
Locatie
65%
Intensiteit

Prijs geldig bij reservatie van ten minste 5 activiteiten of sloten, bekijk de prijstabel.

hou je lasergun in de aanslag

Overal waar je kijkt ervaar je gevaar. Je ziet van alles bewegen en je probeert het te begrijpen. Kijk links, kijk rechts en hou vooral je gun gereed. Je bevindt je op onbekende terrein. Het lijkt wel alsof je in de ruimte bent of is dat maar je verbeelding? Iedereen kan je vijand zijn dus vertrouw niemand en hou je laser gun voor de zekerheid alvast in de aanslag.

samen voor de overwinning

Lasershooting is een veilige non-contact sport geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar. Wij kiezen de moeilijkheidsgraad aan de hand van leeftijd of ervaring. 

Het minimum aantal spelers per spel is 6 en het maximum 40. Grotere groepen worden opgesplitst in afwisselende sessies, met een maximum van 20 personen per spel.

Een sessie bestaat uit het aandoen van de pakken, speluitleg krijgen en 12 minuten spelen in de arena. Na elke spelsessie is er een blokje pauze van 20 minuten om de scores te bespreken, even op adem te komen en iets te drinken. Je kan telkens een extra spel boeken van 12 minuten en dit voor € 15 / pp.

over deze activiteit

inhoud pakket

Elke pakket bevat standaard:  

  
  •  
  • Energypack + lasergun
  • Professionele begeleiding 
  • Verschillende game scenario’s 
  • Gratis gebruik van douches 
  • Priv├ęterrein (wij mixen geen groepen)
  •  
contacteer ons

spelen maar

Voor wie is Lasershooting?

Als teambuilding

Lasershooting is een geweldige activiteit als teambuilding voor bedrijven, verenigingen en clubs. En met de verschillende speltypes speel je niet enkel met, maar ook tegen elkaar.

Met vrienden en familie

Wil je gewoon eens lekker uit te bol gaan met je vrienden of familie? Kom naar Play City. Een onvergetelijk vrijgezellenfeest, een verjaardag vieren, ... er is geen reden gek genoeg om je eens helemaal te laten gaan.