Paintball

Paintball

 
Zin in een potje paintball?
Schakel tegenstanders uit en loop recht naar de overwinning.
 

reserveer nu
vanaf € 35 / pp
Prijs
vanaf 1u50 min
Duur
8-70
Aantal personen
outdoor
Locatie
70%
Intensiteit

Prijs geldig bij reservatie van ten minste 5 activiteiten of sloten, bekijk de prijstabel.

aanvallen maar

Je neemt een diepe ademhaling, kijkt naar links, dan naar rechts en trekt een snelle sprint. De paintballen vliegen je om de oren, je houdt je geweer scherp en bent klaar om te schieten. De ene tegenstander na de andere schakel je uit. Je bent centimeters verwijderd van de vlag, maakt een duik en behaalt de overwinning voor je team. Alles even vergeten, dat is paintball.

Paintball | Action Valley
Paintball | Action Valley

paintball classic

Playcity paintball beschikt over ± 1500 m² verdeeld in 2 LED-verlichte terreinen met muziek die meer aanbieden dan ‘gewoon oorlogje’ spelen. Elk terrein beschikt over specifieke eigenschappen en naar wens aangepaste scenario’s. Wij trachten met deze 2 unieke terreinen en met professionele begeleiding jou een leuk en sensationeel paintball event te bezorgen. 

paintball special kids only

Ben jij op zoek naar een onvergetelijk verjaardagsfeestje of een originele groepsactiviteit om het einde van de examens te vieren? Dan is onze kinderpaintball exact wat jij zoekt! Kinderen kunnen vanaf nu bij ons terecht voor een aparte paintballsessie. Een coole uitstap voor kinderen van 9 tot en met 15 jaar oud.

Deze kinderpaintball wordt gespeeld met speciale paintballgeweren die minder hard schieten en met kleinere paintballen. Niet alleen stoer, maar ook veilig dus. 

De spelers worden van begin tot einde begeleid door ervaren instructeurs die ervoor zorgen dat alles vlot verloopt. Je kind is bij ons in goede handen. Er worden nooit verschillende groepen gemengd. Hierdoor speel je dus nooit tegen onbekenden.
Dit is uiteraard veel leuker.

Paintball | Action Valley
Paintball | Action Valley

paintball special
ladies only

Altijd al willen paintballen samen met je vriendinnen maar houdt het je tegen om tegen mannen te spelen? Boek dan nu een paintballsessie bij Play City midden in de groene oase van het recreatiegebied Action Valley en speel alleen met vrouwen. Je wordt ontvangen door een enthousiast en professioneel team.

Slechte ervaring met paintball? Leer paintball bij ons opnieuw kennen zonder de pijn. Beleef dezelfde spanning als tijdens het paintballen met mannen maar met extra bescherming, lagere snelheden en aangepaste paints.

Paintball bij Play City verzorgt een op maat aangemeten complete combat outfit met gekozen 'gun' en een gedegen speluitleg. Hierna worden de teams ingedeeld en kan het spel beginnen op het grote battle terrein. Uiteraard zien onze ervaren instructeurs er op toe dat iedereen zich aan de spelregels houdt en dat het veilig blijft. 

over deze activiteit

inhoud pakket

Elk pakket bevat standaard: 

  • Masker + wapen + propere leger overall
  • Keuze uit verschillende wapens: low impact
    (50 cal) of (classic 68 cal)
  • Professionele begeleiding
  • Verschillende game scenario’s
  • Gratis gebruik van douches
  • Privéterrein (wij mixen geen groepen)
contacteer ons
Paintball | Action Valley

FORMULES

Rambo              200 verfkogels.    1:5h    € 35          
Lady killer         220 verfkogels.    1:5h    € 35        
Commando      300 verfkogels     2h      € 42
Catwomen        320 verfkogels     2h      € 42          
Call of duty       500 verfkogels     2:5h   € 50
Superwomen   520verfkogels      2:5h   € 50          
Spy kids             220 verfkogels     1.5h    € 30
Hero kids           320 verfkogels     2h      € 37
Action kids       520 verfkogels     2:5h   € 45

contacteer ons

spelen maar

Voor wie is paintball?

Paintball | Action Valley

Als teambuilding

Paintball is een geweldige activiteit als teambuilding voor bedrijven, verenigingen en clubs. En met de verschillende speltypes speel je niet enkel met, maar ook tegen elkaar.

Paintball | Action Valley

Met vrienden en familie

Wil je gewoon eens lekker uit te bol gaan met je vrienden of familie? Kom naar Play City. Een onvergetelijk vrijgezellenfeest, een verjaardag vieren, ... er is geen reden gek genoeg om je eens helemaal te laten gaan.